CATERING

Eno izmed  področij delovanja je tudi catering. S svojo izkušeno ekipo in moderno opremo pripravljamo pogostitve na srečanjih, poslovnih in družabnih sprejemih, porokah, družinskih praznovanjih in ostalih družabnih dogodkih.

Pri pripravi cateringa se trudimo čim bolj približati vsebini vašega dogodka, vašim individualnim željam in letnem času, tako z dekoracijo prostora kot z izborom jedi. Prizorišča pogostitve so lahko zelo različna. Lahko so v naravi, gradovih, ob jezeru, prireditvenih šotorih, slavnostnih dvoranah ali doma na dvorišču.

Prednost naše storitve je, da lahko prevzamemo celotno pripravo dogodka do 500 oseb. Od postavitve šotora, priprave miz, dekoracije, postrežbe in pospravljanja. Hrano pripravimo na samem prizorišču ali v gostilni Kunst. Največja pogostitev na terenu, ki smo jo pripravljali je bila za 2.000 gostov.

Cena cateringa je odvisna od obsega in zahtevnosti vaših želja. Začne se pri 11 €/osebo. S kvalitetnimi storitvami Vam pomagamo pripraviti odličen dogodek. Za podrobnosti in naročila cateringa nas kontaktirajte.

 

 

 

 

V sodelovanju z:

Top